Traiteur
FEESTFORMULES
De traiteurafdeling van slagerij Van Hoecke in Ertvelde is er eentje om U tegen te zeggen. Heel het jaar door worden onze producten aangepast aan het seizoen en het versaanbod. Zo kunt u uw gasten of familie steeds een delicatesse aanbieden.
Voor ieder budget is er wat wils. Als u geen zin of tijd heeft om te koken dan helpen wij u graag verder!
Hieronder geven wij u graag enkele suggesties van mogelijke formules
Breugel
Basis
- Hoofdvlees
- Boerenpaté
- droge worst
- bloedworst
- witte worst
- boerenhesp
- gekookte hesp
- grof gehakt
- fricandon
- appelmoes
- krieken
- smout
- boter
- Brood
- Pickels
- vers fruit
EXTRA Huisbereide rijstpap
Uitgebreid
- Hoofdvlee
- Boerenpaté
- droge worst
- warme bloedworst
- warme witte worst
- boerenhesp
- gekookte beenhesp
- grof gehakt
- fricandon
- appelmoes
- krieken
- smout
- boter
- Brood
- Pickels
- vers fruit
EXTRA Huisbereide rijstpap
Warme Beenhesp
- Beenhesp
- kroketten of brood
- sla
- tomaten
- geraspte wortelen
- perziken
- peren
- ananas
- champignonsaus
- zigeunersaus
- mayonaise en cocktailsaus
Barbeque
Brood
Sausjes
- mayonaise
- tartaar
- cocktailsaus
- zigeunersaus
Groenten
- sla
- tomaat
- geraspte wortelen
- komkommer
- aardappelsalade en pastasalade
Ruime keuze vleesspecialiteiten zoals
- Aperiosticks (5 stuks)
- Barbecue-kotelet
- Barbecue-steak
- Barbecueworst
- Brochet van het huis
- Chipolata
- Duo-haasje
- Frankfurter met spek
- Gemarineerd biefstuk
- Gemarineerd kippeboutje
- Gemarineerd spek
- Gemarineerde kippefilet
- Gemarineerde kotelet
- Kasslerrib
- Kippefilet
- Kotelet
- Lamscotelet
- Mergezworstjes
- Saté
- Scampibrochette
- Spare-ribs
- Witte worst
- Zalmpapillot
- Gevogelte-oesters met mozzarella
- spek en ananas
Ook voor koude schotels en traiteur staat slagerij Van Hoecke voor u klaar!
Koude Schotels
Mini
- Gekookte hesp
- rauwe hesp
- varkensgebraad
- rosbief
- salami
- kip
- ei
- groenten
- aardappelsalade
- vers fruit
- sausjes en opgevulde tomaat-garnaal
Basic
- Gekookte hesp
- rauwe hesp
- varkensgebraad
- rosbief
- salami
- kip
- ei
- groenten
- aardappelsalade
- vers fruit
- sausjes
- verse zalm
- opgevulde tomaat-garnaal en perzik met tonijn
Vleeswarenschotel
- Gekookte hesp
- rauwe hesp
- varkensgebraad
- rosbief
- salami
- kippewit
- fricandon
- paté
- kalkoenham
- kip
- ei
- groenten
- aardappelsalade
- vers fruit en sausjes
Luxe
- Gekookte hesp
- rauwe hesp
- varkensgebraad
- rosbief
- salami
- kip
- ei
- groenten
- aardappelsalade
- vers fruit
- sausjes
- gekookte verse zalm
- opgevulde tomaat-garnaal
- opgevulde perzik met tonijn
- gerookte zalm
- gerookte heilbot en gerookte forel
Visschotel
- opgevulde tomaat-garnaal
- gekookte verse zalm
- perzik met tonijn
- gerookte zalm
- gerookte heilbot
- gerookte forel
- ei
- aardappelsalade
- groenten
- vers fruit en sausjes
Kaasschotel
- Assortiment Belgische en Franse kazen
- vers fruit
- noten en verschillende broodsoorten
- Hoofdgerecht (±350 gram kaas per persoon)
- Dessert (±200 gram kaas per persoon)